miércoles, 21 de julio de 2010

VALLIBONA: Mapa del terme municipal


El Col·lectiu Avinsilona ha col·laborat amb Tossal Cartografies per la confecció del recient mapa editat per l'Ajuntament de Vallibona, a la venda al preu de 6 euros a L'Hostal La Carbonera.

El mapa del terme escala 1:20.000 recull tota una sèrie de topònims replegats per Avinsilona, des de fa cinc anys, per tal de que no es pergueren aquells noms que només queden en mans de pastors, carboners, ramaders, masovers i que corrien perill de perdre's.

A més el mapa es complementa amb tota una sèrie d'informació cultural, històrica, turística, etc així com petites rutes per als amants del senderisme.

X edició LES 4 MOLES


El proper 7 d'agost es realitza la x edició de Les 4 Moles a Forcall. Una caminada de 24 km per les moles que la envolten.

Més informació: Les 4 Moles

II FIRA D'ESPORT I TURISME DE MUNTANYA

Voleu conèixer la Fira d'esport i turisme de muntanya de la Serra d'en Galceran?

Activitats gratuites de senderisme, rocòdrom, tirolina, via ferrata, pont tibetà, rápel 60m. , activitats infantils, activats culturals.
Sortejos de packs turístics complets (casa rural, sopar, esmorzar, lots de productes típics de carnisseria i panaderia).

Coneix l'oferta i gaudeix d'una fira diferent el 30, 31 de juliol i el 1 d'agost en La Serra d'en Galceran.

IV CURSA DE MUNTANYA "A UN PAS DEL CEL" (Vistabella del Maestrat)


Aquesta edició és tota una sorpresa per als participants. Els anys anteriors han aprés que el corredor de muntanya té una personalitat especial, li agrada el risc i l’aventura, li agrada superar-se i per això aquest any tenen nou recorregut, no us el podeu perdre!!!!!

Es realitzarà el dia 8 d'Agost per les muntanyes de Vistabella del Maestrat, recorrent camins i senders que arribaran fins a 1600 metres d'alçada i mostraran unes vistes esplèndides al voltant del Penyagolosa.

Al finalitzar la prova hi haurà cerveseta y una torrada per als participants, a més de l'obsequi d'una samarreta técnica i una gorra.

Tota la info a: http://www.clubdemuntanya.org

sábado, 3 de julio de 2010

II DUEXTREM - CIUTAT D'AMPOSTA


Us presentem la segona edició de Duextrem ciutat d'Amposta el proper 25 de Juliol, en aquesta ocasió el Duextrem (Correr + BTT) amb 21 kms de trail i 52 de BTT continua sent el gran repte que vos proposem amb 2100 mts de desnivell positiu i molta molta muntanya, però recordeu que també podeu inscriure-vos a qualsevol de les dues modalitats per separat si esteu més familiaritzat amb una de les proves.

També, com a novetat, l'organització a preparat una marxa de 13Kms i 700 mts de desnivell per poder iniciar-vos el les curses, o simplement, per poder gaudir de l'entorn i de la gran festa que vos tenim preparada.

Més informació: http://www.duextremamposta.com