lunes, 15 de octubre de 2012

4 de novembre. II Trobada Excursionista CE Xiruca / CE Serra d’Irta


Com l’any passat, i per segona vegada, el proper dia 4 de novembre està previst portar a terme la trobada entre els centres excursionistes de Benicarló i Peníscola compartint entre els seus socis i simpatitzants una jornada de caminada i dinar de germanor.
De 8 a 8,30 h ens aplegarem a l’ermita de Sant Gregori de Benicarló per a fer un caferet i una pasteta per a començar el dia amb ànims.


A les 8,30 començarà la marxa a peu pels voltants dels Navarros, la inacabada ermita del Rocio i la Tossa (la socarrada). Està previst que als voltants de les 13 h arribem a Sant Gregori, on agafarem els cotxes per a desplaçar-nos al lloc on ens hauran preparat una ollleta ben bona per dinar.
Els que no puguen o no vulguen anar a caminar que facen cap a les 13 h a Sant Gregori per anar tots junts al lloc del dinar.
El preu encara està per determinar, però feu el compte que estarà al voltant dels 10€.
Qui tinga intenció de venir que ho diga el més aviat possible (el 17 o 24 d’octubre) per a poder fer les previsions de les racions del dinar, encara que l’últim dia per apuntar-se serà el 31 d’octubre.

No hay comentarios: